puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

TPI Control kiittää yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

Perinteisten joulutervehdysten varat olemme lahjoittaneet tänä vuonna Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli -keräykseen.

TPI Control Oy on asiantuntijapalveluyritys, joka tutkii ja analysoi kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen kuntoa. Tulosten perusteella suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, joiden avulla lämmönsiirto ja niiden kunnossapito toimivat tehokkaammin.Lue, miten voimme auttaa

Ajankohtaista

#

Ilmalämmitteinen talo ei lämpene ilmalla putkistoissa

Lämmityskauden alkaessa huollon rutiineihin kuuluu ilmata kiinteistön patteriverkko. Ilmanvaihdon lämmitysjärjestelmässä tällaista ilmausta ei tavallisesti tehdä, koska käyttäjille IV-järjestelmässä oleva ilma ei ole havaittavissa.
Lue lisää
#

Kiinteistön konehuoneesta liiketoimintaan lisää potkua?

Usein kuulee kiinteistön omistajan suusta sanat ”kiinteistön arvo = vuokrasopimusten arvo”. Tämä tarkoittaa sitä, että tyytyväinen vuokralainen on kiinteistönomistajan liiketoiminnan peruskivi.
Lue lisää
#

TPI Control BICS-hankkeen kiihdyttämössä

TPI Control on osallistunut Tekesin rahoittamaan kaksivuotiseen Boosting the Internationalization of Cleantech SMEs (BICS) tutkimushankkeeseen, jonka tavoitteena on suomalaisten cleantech-sektorilla toimivien pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen.
Lue lisää

Asiakkaitamme

#
Erkki Tulokas, Tekninen isännöitsijä

HUS-Kiinteistöt – Energiatehokkuutta ja vakautta lämmön talteenottojärjestelmän kunnostuksella

"On tärkeää, että kumppani joka osoittaa suuntaa, katsoo kokonaisuutta sekä energiatehokkuuden että toiminnan vaatimusten näkökulmasta: laitteiston mitoituksesta vakauteen. TPI:stä olemme saaneet hyvän kumppanin, jonka osaaminen näkyy palvelun tuotteistamisessa ja jatkuvassa kehittämisessä."
Lue koko tarina

Tutkimus ja kehitys