Uutinen

12.10.2022

Haemme Technical Key Account Manageria pääkaupunkiseudulle tuomaan aitoa lisäarvoa asiakkuuksille

KIINTEISTÖTEKNINEN KEHITYS ON SUUREN MURROKSEN EDESSÄ. ME OLEMME VALMIITA VASTAAMAAN MURROKSEN HAASTEESEEN JA TOIMIMAAN ALAN NÄKÖALAPAIKALLA. OLETKO SINÄKIN?

Technical Key Account Manager_2022

TPI Controlin toimintaa ohjaavat luottamus, jatkuvuus, yhteisöllisyys sekä eettiset liiketoimintaperiaatteet, jotka ovat tärkeitä arvoja vastuullista tulevaisuutta luotaessa. Kiinteistöjen energiatekninen kehittäminen ja ratkaisujen löytäminen on ensiarvoista etenkin tässä maailman ajassa.

Olemme reilu, noin 50 hengen yhteisön työnantaja, joka arvostaa henkilöstönsä hyvinvointia ja pitkiä työsuhteita. Kannustamme työntekijöitämme uteliaaseen ja vastuunottavaan asenteeseen tarjoamalla vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa.

Toimintamme laajentuessa etsimme energiseen ja yhteisölliseen joukkoomme Vantaan toimistolle teknistä osaamista omaavaa, rohkeaa ja kasvuhaluista

TECHNICAL KEY ACCOUNT MANAGERIA

toimimaan modernin kiinteistöjen LVIA-kunnossapidon myynnissä merkittävien kiinteistönomistaja-asiakkaiden parissa sekä teollisuuden toimijoiden kanssa pk-seudulla ja muualla Suomessa.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakassuhteiden hoitaminen ja kehittäminen sekä aktiivinen uusasiakasmyynti ensikohtaamisesta tilaukseen saakka. Suunnittelet asiakkaan pitkäikäiset LVIA-tekniset ratkaisut hyödyntäen esimerkiksi hyötylaskelmia ja elinkaarianalyyseja. Pääset seuraamaan kunnossapitotoimenpiteitä ja varmistamaan aidon lisäarvon toteutumisen asiakkaalle. Osana myyntitiimiä saat mahdollisuuden myös osallistua yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Yhteisöllisen työympäristön, jossa tehdään paljon yhdessä. Perehtymisvaiheen jälkeen myös etätyöt onnistuvat.
 • Mahdollisuuden olla osana luomassa ainutlaatuista suomalaista kasvutarinaa yrityksen kehittyessä myös kansainvälisesti.
 • Erinomaisen perehdytyksen sekä mahdollisuuden täydennyskoulutukseen. TPI Control panostaa erityisesti työntekijöidensä työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä provisiosta. Palkkaukseen vaikuttavat aiempi kokemuksesi sekä tulokselliset näytöt.
 • Hyvien työvälineiden lisäksi tarjoamme sinulle kattavan työterveyden sekä vuosittaisen liikunta- / kulttuuriedun.


Toivomme sinulta:

 • Kasvuhaluista asennetta, periksiantamattomuutta ja mahdollisesti kokemusta isojen asiakkuuksien hoidosta.
 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. AMK, YAMK, DI tai vastaava).
 • Nykyaikaisten myynnin menetelmien ja työkalujen hallintaa (mm. CRM, LinkedIn, etämyynti)
 • Kykyä tuottaa selkeitä kirjallisia raportteja ja esityksiä.
 • Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 • Maltillista matkustusvalmiutta kotimaassa ja mahdollisesti myös ulkomailla (ajokortti välttämätön).
 • Sopimusjuridiikan tunteminen ja valmis kontaktiverkosto kiinteistömaailmassa ja/tai teollisuuden huollossa ja ylläpidossa auttavat sinua pääsemään nopeammin kiinni tulevaan tehtävääsi.

 

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Laura Helasjoki-Ristimäki, p. 050 555 2529 (arkisin klo 9-16).

Voit lähettää itsestäsi lisätietoa sähköpostilla (CV + vapaamuotoinen hakemus) rekry@tpi.fi. Mainitse sähköpostiviestisi otsikossa ”TECHNICAL KEY ACCOUNT MANAGER”. Ilmoitathan viestissä myös palkkatoiveesi.

Linkki työpaikkailmoitukseen

Haku päättyy 30.10.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.