Uutinen

12.8.2019

Joonas Anttila TPI Controlin operatiiviseksi johtajaksi

TPI Control on nimittänyt uudeksi operatiiviseksi johtajakseen Joonas Anttilan. Anttila tulee toimimaan toimitusjohtajan työparina. Hän vastaa muun muassa toimeksiantojen tuloksellisesta johtamisesta sekä kumppanuus- ja alihankintaverkostojen rakentamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi hän huolehtii palvelutuotannon operatiivisesta johtamisesta ja nykyaikaisten työmenetelmien jatkuvasta kehittämisestä.

Joonas Anttila

”TPI tunnetaan vahvana olosuhteiden sekä talotekniikkajärjestelmien osaajana”, Anttila taustoittaa, ”yhtiön korkeat erityisosaamis- ja laatutasot sekä tavoitteet kasvaa ja kehittyä ennestään haastoivat mukaan”. Aikaisemmin urallaan Joonas on toiminut sekä rakennusliike-, että talotekniikkasuunnittelu- ja urakointiympäristöissä muun muassa SRV:ssä sekä Laptitec:ssä. Hän on koulutukseltaan rakennusmestari AMK (LVI). ”Meneillään oleva TPI:n ja Aeratorin yhdistyminen luo mahdollisuuden rakentaa tulevaisuutta kattavan tarjottimen kera. Hienoa saada vielä laajempaa järjestelmäosaamista saman katon alle”, Anttila jatkaa.

"Joonaksella on näkemystä ja kokemusta rakentamisen maailmasta, ja onkin hienoa saada hänet mukaan tuomaan draivia uuden strategiamme jalkauttamiseen.” – toimitusjohtaja Ari Korhola

Töiden ulkopuolella Joonaksen löytää usein rinteestä painovoimalajien parista. ”Alamäkipyöräily on toiminut hyvin kesällä – laskettelu talvella”, Joonas naurahtaa.

Toivotamme Joonaksen tervetulleeksi TPI Controlille.