Uutinen

31.8.2021

Paul Eronen nimitetty TPI Control Oy:n uudeksi myynti- ja markkinointijohtajaksi

TPI Control on nimittänyt myynti- ja markkinointijohtajakseen Paul Erosen. Paul vastaa yrityksen myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta yrityksen strategian mukaisesti ja toimii yrityksen johtoryhmän jäsenenä. Pääasiallisesti hän tulee toimimaan Vantaan toimistosta käsin.

Paul Eronen 1200x600

Myynti- ja markkinointijohtaja Paul Eronen / TPI Control Oy

”TPI:n ydinosaamisen ja innovaatioiden ansiosta pystymme luomaan merkittävää lisäarvoa asiakkaille, minkä ansiosta kaikki kiinteistöt tarjoavat terveelliset olosuhteet niiden käyttäjille. Tarjoamme asiakkaillemme reaaliaikaisen tiedon kiinteistön kunnosta ja toteutamme tarvittavat korjaustoimenpiteet 100 % laadulla. On upeaa saada työskennellä yhdessä kaikkien TPI:n ammattilaisten kanssa ja luoda aitoja ja näkyviä asiakashyötyjä”, kertoo Eronen.

Paulilla on laaja kansainvälinen kokemus asiakasrajapinnasta ja johtotehtävistä niin projekti- ja tuotehallinnan kuin myynnin parissa. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. teknologiayrityksissä Forciot ja Mapvision. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

”Paulin nuorekkuus, vahva kokemus tuotehallinnasta ja myynnistä yhdistettynä intohimoiseen haluun ymmärtää asiakkaan parasta, tuovat merkittävän vahvennuksen TPI:n myyntitiimiin ja sen kehittämiseen kohti modernia asiakaspalvelua”, TPI:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Koskinen kommentoi.

Työajan ulkopuolella Paulin pitää kiireisenä perhe-elämä sekä erilaiset urheilulajit.

Yhteystiedot: Paul Eronen, paul.eronen@tpi.fi, +358 50 4949000

Toivotamme Paulin tervetulleeksi TPI Controlille.

TPI Control Oy:n hallituksen puolesta

Jorma Koskinen
Hallituksen puheenjohtaja

 

Ota yhteyttä