Uutinen

24.11.2020

Rekry: Huoltoasentajia Vantaalle ja Pirkkalaan

TPI Control Oy on asiantuntijapalveluyritys, joka tutkii ja analysoi kiinteistöjen ilmanvaihdon, lämmityksen ja jäähdytyksen tilaa sekä tekee olosuhdeselvityksen pohjalta tarvittavat kunnostukset. Hyvinvointia ja kestäviä tuloksia syntyy, kun lämmönhallintaa, ilmanvaihtoa ja kiinteistötekniikkaa kehitetään ja johdetaan kokonaisuutena, tutkitulla tiedolla. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Pirkkalassa ja yrityksessämme työskentelee lähes 50 henkilöä.Haemme huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen talotekniikan erikoisjoukkoihin

hero_yritys

Tietoa työstä:

Huoltoasentajana tulet työskentelemään kiinteistöteknisten järjestelmien kunnostus- ja ylläpitotöiden parissa, tehden mm. mittauksia, asennuksia, näytteenottoja, verkostojen pesuja ja nesteiden säätöä. Työtehtävät sisältävät usein selvittelyä ja ongelmanratkaisua lämmönsiirto- ja ilmanvaihtojärjestelmiin liittyen. Työkohteet ovat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten sinulla on oltava valmiutta matkustaa myös muille paikkakunnille.

Työ on päivätyötä, mutta projektiluontoinen työ saattaa välillä venyttää päivien pituutta. Huoltoasentajamme tekevät työtä itsenäisesti, sopien työkohteista joustavasti keskenään. Työkohteissa toimit joko yksin tai osana tiimiä.
Mitä asioita etsimme hakemuksestasi?

Taustaltasi voit olla esimerkiksi talotekniikan tai kiinteistötekniikan ammattilainen, mutta koska perehdytämme sinut tehtävään, hae rohkeasti, vaikka sinulla ei olisi kokemusta mainituilta aloilta. Eduksesi luetaan nestejärjestelmien tunteminen ja yleinen kiinnostus teknisiä asioita kohtaan. Tietotekniset taitosi ovat tätä päivää.
Olet vastuullinen ja hyvällä asenteella varustettu ammattilainen, jonka positiiviseen ja oma-aloitteiseen työotteeseen voi aina luottaa. Hissillä ei useinkaan pääse konehuoneeseen saakka, joten turvaudumme näissä tilanteissa perinteiseen lihasvoimaan. Tämä ei kuitenkaan aiheuta sinulle ongelmaa, sillä olet fyysisesti hyvässä kunnossa eikä hyötyliikunta saa hymyäsi hyytymään.

Mitä tehtävä tarjoaa?

Sopivalle henkilölle on tarjolla ainutlaatuinen työtehtävä talotekniikan erikoisjoukoissa. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja tämän rekrytoinnin tarkoituksena on löytää paitsi motivoitunut tekijä niin myös uusi työkaveri porukkaamme. Tuemme onnistumistasi ja muistamme myös antaa kiitosta avoimesti. Saat käyttöösi modernit työkalut ja järjestelmät sekä kattavat henkilökuntaedut laajasta työterveydestä liikunta- ja kulttuurietuihin.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta ainakin viimeistään 7.12.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa, joten lisätiedustelut Johannes Nikkaselta, puh. 0405173022 tai johannes.nikkanen@biisoni.fi