Uutinen

2.9.2021

Rekry: Myyjä/Tekninen myyjä – TPI Control Oy Vantaa/Pirkkala, Tampere

Haluatko mukaan upealle kasvumatkalle? Ovatko tavoitteesi korkealla? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä hienojen asiakkaiden kanssa ja luoda ainutlaatuista suomalaista kasvutarinaa. Etsimme energiseen joukkoomme rohkeaa ja kasvuhakuista myyjää modernin kiinteistöjen LVIA-kunnossapidon myynnin kehittämiseen ja asiakashankintaan.

Rekry tekninen myyjä 1200x600(1)

Tehtäviisi kuuluvat mm. onnistunut asiakassuhteiden hoitaminen ja asiakkuuksien kehittäminen sekä aktiivinen uusasiakasmyynti ensikohtaamisesta tilaukseen saakka. Työpäiviisi kuuluvat liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen nykyisissä sekä uusissa asiakkuuksissa, asiakastapaamiset joko kasvotusten tai online-menetelmin, tehokas yhteydenpito, tarjousten laatiminen myynnin teknisen tuen avulla sekä sopimusneuvottelut. Lisäksi osallistut yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen muun myyntiryhmän mukana.

Odotamme sinulta

  • kasvuhakuista asennetta ja oikeanlaista periksiantamattomuutta
  • itseohjautuvaa toimintaa ja järjestelmällisyyttä
  • halua ja kykyä kasvaa B2B myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tekninen) ja puhut sujuvasti suomea ja englantia. Ruotsin osaaminen on myös hyödyksi.
  • Koulutus tai kokemustausta rakennusteollisuudesta sekä LVIA-alalta voivat olla sinulle eduksi.

Toivomme sinulta nykyaikaisen myynnin perustaitoja sekä kasvotusten että etätapaamisissa ja halua kehittyä edelleen. Lisäksi osaat ilmaista itsesi selkeästi ja sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, ja hallitset myynnin tietotekniset työkalut (CRM, MS Office -työkalut, LinkedIn). Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa, joten ajokortti on välttämätön edellytys.

Toimipisteesi on joko Vantaalla tai Pirkkalassa – riippuen omasta valinnastasi. Osittainen etätyömahdollisuus onnistuu luonnollisesti, kun olet oppinut talon tavoille ja saanut asiakkuuksia haltuusi.

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Kilpailukykyinen ja kannustava palkkaus koostuu kiinteästä osasta sekä provisiosta. Palkkaukseen vaikuttaa aiempi kokemuksesi sekä tulokselliset näytöt. Hyvien työvälineiden lisäksi tarjoamme sinulle kattavan työterveyden sekä vuosittaisen liikunta- / kulttuuriedun.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 24.9. mennessä osoitteeseen tpi@tpi.fi. Käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä ja paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Duunitori: Myyjä/Tekninen myyjä, TPI Control

Lisätietoja tehtävästä antaa TPI Controlin myynti- ja markkinointijohtaja Paul Eronen, paul.eronen@tpi.fi, tai gsm +358504949000

Yhteydenotot puhelimitse 8.–9.9. klo 10–16, 15.–16.9. klo 10–16, 22.–23.9. klo 10–16.

Lisätietoja TPI Controlista:

Olemme kiinteistöjen sisäolosuhteiden hallinnan tunnettu, arvostettu ja dynaaminen asiantuntijaryhmä ja kontrolleri. Osaaminen, vastuunotto ja innostus onnistumiseen tekevät meistä halutun bisneskumppanin.

 Hyvinvointia ja kestäviä tuloksia syntyy, kun sisäolosuhteiden hallintaa ja kiinteistötekniikkaa johdetaan kokonaisuutena, tutkitulla tiedolla. Kartoittamiemme tulosten perusteella suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, joiden avulla lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto sekä niiden kunnossapito toimivat tehokkaammin. Asiantuntijamme vievät kiinteistöjä kohti taloudellisempaa, ekologisempaa ja terveellisempää huomista.

Toimipisteemme sijaitsevat Pirkkalassa ja Vantaalla ja yrityksessämme työskentelee 50 henkilöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2020 oli 5,5M€ ja käytämme 15 % liikevaihdostamme tuote- ja palvelukehitykseen.  www.tpi.fi

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää