Uutinen

6.9.2021

Teemu Toroi nimitetty TPI Control Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

TPI Control on nimittänyt toimitusjohtajakseen Teemu Toroin. Toimitusjohtajana hän vastaa yrityksen strategian toteuttamisesta ja liiketoiminnasta kokonaisvaltaisesti yhdessä hallituksen ja yrityksen johtoryhmän kanssa. Pääasiallisesti hän tulee toimimaan Pirkkalan toimistosta käsin.

Teemu Toroi 1200x600

Toimitusjohtaja Teemu Toroi / TPI Control Oy

”TPI:n asentajien ja asiantuntijoiden syväosaaminen ja palveluiden korkea laatutaso ovat yrityksen kivijalka. Tälle perustalle pystymme tarjoamaan uniikkeja tietoon pohjautuvia palveluja, jotka muuttavat sisäolosuhde- ja talotekniikkakäytännöt ennakoiviksi. Kiinteistöjen käyttäjät viihtyvät ja kiinteistöjen tuotto kasvaa samalla kun niiden arvo säilyy paremmin”, Toroi kiteyttää.

Teemu tuo mukanaan monipuolisen kokemuksen kasvu- ja muutosjohtajana eri toimialoilta sekä operatiivisissa että sijoittajan ja neuvonantajan rooleissa. Aikaisemmin hän on toiminut liiketoiminnan kehitys- ja tuotekehitysjohtajana Baswarella ja Nokian eri yksiköissä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

"Kiinteistöliiketoiminta on tällä hetkellä melkoisessa murroksessa, samalla kun kiinteistön käyttäjien vaatimukset hyvistä sisäolosuhteista lisääntyvät. Teemun vahva kokemustausta vahvistaa olennaisesti TPI Controlin kykyä toteuttaa strategiaansa kohti modernia teknistä kiinteistöpalvelua”, TPI:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Koskinen kommentoi.

Toimiston ulkopuolella Teemu käyttää aikaansa perhe-elämään, kamppailulajeihin ja kirjallisuuteen. ”Painitilanteet tatamilla ovat erinomaista terapiaa kovasykkeisen työelämän rinnalla”, hän toteaa.

Toivotamme Teemun tervetulleeksi TPI Controlille.

TPI Control Oy:n hallituksen puolesta

Jorma Koskinen
Hallituksen puheenjohtaja

 

Ota yhteyttä