Niko Koistinen nimitetty TPI Control Oy tekniseksi avainasiakaspäälliköksi

TPI Control on nimittänyt tekniseksi avainasiakaspäälliköksi Niko Koistisen. Tehtävässään hän vastaa uusien asiakkuuksien avaamisesta ja kasvattamisesta yrityksen strategian mukaisesti ja luo pitkiä kestäviä asiakassuhteita läpi Suomen.

TPI Controlin asentajien ja asiantuntijoiden syväosaaminen ja palveluiden korkea laatutasoovat yrityksen kivijalka. Tälle perustalle pystymme tarjoamaan uniikkeja tietoon pohjautuvia palveluja, jotka muuttavat sisäolosuhde- ja talotekniikkakäytännöt ennakoiviksi. Kiinteistöjen käyttäjät viihtyvät ja kiinteistöjen tuotto kasvaa samalla, kun niiden arvo säilyy paremmin.

Niko tuo mukanaan pitkän kokemuksen asentajatyöstä, joka auttaa ymmärtämään käytännön ongelmia ja antaa eväitä vastata myös teknisiin kysymyksiin ja haasteisiin. ”Olen tyytyväinen, että Niko on valinnut jatkaa uraansa TPI Controlilla ja laajentaa osaamistaan edelleen asiakastyön parissa. Tarvitsemme juuri laaja-alaista kokemusta eri osa-alueilta” - TPI Controlin myynti- ja markkinointijohtaja Paul Eronen.

Toivotamme Niko tervetulleeksi TPI Controlille.

Yhteystiedot: Niko Koistinen, niko.koistinen@tpi.fi, 0440 660722

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200