Talvi lähestyy ja budjetissa ei ole enää paljon jäljellä? Lämmöntalteenoton kautta saat rahasi nopeammin takaisin. Reagoi vastuullisesti.

Tekninen ylläpitopäättäjä, tiesitkö, että sijoituksesi lämmöntalteenotto (LTO) -järjestelmän kunnostukseen voi tuoda välittömän säästön energialaskuusi? Pienilläkin investoinneilla LTO-järjestelmien optimointiin voit vähentää energiakustannuksiasi jopa 20% tulevana talvena ja säästää merkittävästi kustannuksia.

Monet aliarvioivat LTO-järjestelmän merkityksen energiatehokkuudessa, mutta todellisuudessa sen optimointi on tyypillisesti keskeisessä roolissa kiinteistön energiakustannusten vähentämisessä. Automaatiodatan ja ohjausarvojen oikeellisuuden varmistaminen on yksi tärkeimmistä asioista, jota ei ratkaista pelkällä etävalvonnalla ruutua katsomalla. 

 

TPI Controlin lämmöntalteenoton (LTO) optimoinnilla varmistetaan, että nestekiertoisessa LTO-järjestelmässä poistoilmasta otettu energia siirtyy tehokkaasti nesteen välityksellä tuloilmaan. Tämä vaatii, että verkoston sisäinen kunto on varmistettu ja että verkostossa kiertää oikeanlainen neste optimaalisella virtausnopeudella.  

 

IV-koneet, jotka on varustettu LTO kiekolla, mitattu tuloilman hyötysuhde riippuu siitä, kuinka paljon kiekko vuotaa ja mihin suuntaan. Lisäksi oleellisesti vaikuttavia tekijöitä ovat LTO kiekon puhtaus ja pyörimisnopeus. 

 

Kääntymällä TPI Controlin puoleen lämmöntalteentottoasioihin liittyen, saat käyttöösi markkinoiden parhaan mahdollisen ammattiaidon ja mm. seuraavia hyötyjä. 

 

  1. Välittömät energiakustannusten säästöt 💰⚡

 

  1. Vuokralaisten hyvinvointi ja palvelulaatu 🏡❤️

 

  1. Kiinteistön elinkaari ja sijoituksen arvon suojelu 🏢🔄

 

 

Johtopäätös

 

Vastuullisuus ympäristöä kohtaan on olennaista, mutta se voi myös tuoda välittömiä taloudellisia hyötyjä. Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen LTO-järjestelmän kunnostuksella on yksi helpoimmista tavoista nähdä konkreettisia säästöjä energialaskussa, nopeasti.

 

Nyt voit samanaikaisesti huolehtia kiinteistösi käyttäjien hyvinvoinnista, vähentää ympäristöjalanjälkeä ja säästää selvää rahaa. Toteuta se päätökselläsi kunnostaa ja varmistaa LTO-järjestelmän optimaalinen toiminta lämmityskaudelle. Kannattaa ottaa yhteyttä Suomen parhaaseen lämmönsiirron nesteosaajaan.

 

 

Tarjoamme kiinteistölle aivot ja kädet vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen

 

TPI Control Oy lämmön- ja kylmänsiirron erikoisosaaja 30 vuoden, 4 000 kiinteistön ja 15 000+ LVIA järjestelmän kokemuksella. Toimimme kiinteistösi talotekniikan aivoina ja käsinä. Varmistamme mitattuun dataan perustuen oikeat toimenpiteet ja myös toteutamme ne itse ilman turhia välikäsiä, vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. 

Ota meihin yhteyttä niin laitamme lämmitysjärjestelmäsi kuntoon tulevan talven varalle ja tuomme sinulle selkeät säästöt.

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200