Tii-Anna Vanhanen nimitetty TPI Control Oy:n avainasiakaspäälliköksi

TPI Control on nimittänyt avainasiakaspäälliköksi Tii-Anna Vanhasen. Avainasiakaspäällikön tehtävässä hän vastaa uusien asiakkuuksien avaamisesta ja kasvattamisesta yrityksen strategian mukaisesti ja luo pitkiä kestäviä asiakassuhteita valtakunnallisesti.

Tii-Anna tuo mukanaan palvelumyynnin elinkaariajattelua jäähdytys- ja lämmityslaitteistojen kunnossapidon maailmasta. Viimeksi hän on toiminut MV-Jäähdytyksessä palvelumyynnin parissa ja palvellut asiakkaita sekä alueellisesti Turun seudulla että valtakunnallisesti.

Tii-Annan monipuolinen kokemus eri aloilta luo loistavat edellytykset tuoda asiakkaillemme sitä arvolupausta, jota olemme jo usean vuosikymmenen ajan TPI Controlilla toteuttaneet. On hienoa saada Tii-Annan kaltainen ammattilainen vahvistamaan TPI Controlia entisestään.

Toimiston ulkopuolella Tii-Anna liikkuu ja liikuttaa monipuolisesti myös muita. ”Päivätyön vastapainona saan toteuttaa kutsumustani liikunnan ilosanoman jakamisesta. Perheen teini-ikäiset lapset rientävät jo omissa harrastuksissaan, joten aikaa on nyt enemmän myös itsestä huolehtimiselle.”, Tii-Anna kertoo.

Tii-Annan tavoittaa numerosta 0400252465. Toivotamme Tii-Annan lämpimästi tervetulleeksi TPI Controlille.

Yhteystiedot: Tii-Anna Vanhanen, tii-anna.vanhanen@tpi.fi, +358 400 252 465

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200