Meillä tehdään työtä, jolla on merkitystä vuosikymmeniksi eteenpäin.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Olemme oman alamme edelläkävijä, joka on ottanut tavoitteekseen nostaa kiinteistön kunnossapito uudelle tasolle. Korkean ammattitaidon lisäksi asiantuntijoitamme yhdistää oikea asenne ja yhdessä tärkeiksi koetut arvot.Meitä on 50 asiantuntijan joukkue toimipisteillämme Pirkkalassa ja Vantaalla. Asiantuntijamme vievät kiinteistöjä kohti taloudellisempaa, ekologisempaa ja terveellisempää huomista.TPI Control on reilu työnantaja, joka arvostaa henkilöstönsä hyvinvointia ja pitkiä työsuhteita. Kannustamme työntekijöitämme uteliaaseen ja vastuunottavaan asenteeseen tarjoamalla vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä kouluttautumismahdollisuudet tulevaisuuteen.Henkilöstön hyvinvointia tuemme kattavalla työterveyspalvelulla ja erilaisilla liikunta- ja kulttuurieduilla.

Haemme nyt teknistä avainasiakaspäällikköä.

Haluatko tehdä kiinteistötekniikan parissa työtä, joka on vastuullista ja jolla on oikeasti merkitystä vuosikymmeniksi eteenpäin? Etsimme nyt motivoituneeseen ja innovatiiviseen työporukkaamme TPI Controlille teknistä avainasiakaspäällikköä hoitamaan nykyisiä asiakassuhteitamme ja etsimään aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Tehtävä sisältää paljon käytännön myyntityötä.

Tutustu avoimeen paikkaan

Näin työntekijämme kertovat meistä:

" Olen tykännyt työstäni todella paljon. Tässä hommassa pitää olla oman itsensä herra. Yleensä en tiedä, mitä teen kahden päivän päästä. Minulla on kyllä suunnitelma, mutta usein se muuttuu matkan varrella. Yllätyksellisyys pitää mielen virkeänä."

Jan Ingberg
Asentaja

Kenttä_3_muokattu-1

"Pystyn vapaasti päättämään ja organisoimaan työni eli miten ja missä järjestyksessä ne teen. Yhtenä päivänä kirjoitan raportteja, toisena päivänä istun asiakaspalaverissa, kolmantena teen kiinteistön selvitystyötä. Tapaan ihmisiä eri puolella Suomea ja näen teknisesti erilaisia kiinteistöjä. Se on ammatillisesti mielenkiintoista."

Mikko Koppanen
Tekninen asiantuntija

 

tpi-control-tekninen-asiantuntija-mikko-koppanen

”Tullessani töihin TPI:lle asentajaksi huomasin, että täällä asioita voi tehdä eri tavalla ja kehittää työtä entistä paremmaksi. Meidän tärkein tehtävämme on löytää se vihonviimeinen syy, mistä talotekniikan ongelmat johtuvat. Yksikään ongelma ei ole jäänyt ratkomatta. Me myös parannamme energiatehokkuuttamerkittävästi. Tekemämme työ on merkityksellistä.”

Kimmo Mikkola
Tekninen avainasiakaspäällikkö

Kimmo Mikkola-edit

Olemme kiinteistöjen sisäolosuhteiden hallinnan tunnettu, arvostettu ja dynaaminen asiantuntijaryhmä ja kontrolleri. Osaaminen, vastuunotto ja innostus onnistumiseen tekevät meistä halutun bisneskumppanin.

Hyvinvointia ja kestäviä tuloksia syntyy, kun sisäolosuhteiden hallintaa ja kiinteistötekniikkaa johdetaan kokonaisuutena, tutkitulla tiedolla. Kartoittamiemme tulosten perusteella suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, joiden avulla lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto sekä niiden kunnossapito toimivat tehokkaammin. Asiantuntijamme vievät kiinteistöjä kohti taloudellisempaa, ekologisempaa ja terveellisempää huomista.

Toimipisteemme sijaitsevat Pirkkalassa ja Vantaalla ja yrityksessämme työskentelee 40 henkilöä. Yrityksemme liikevaihto vuonna 2021 oli 4,6M€ ja käytämme 15 % liikevaihdostamme tuote- ja palvelukehitykseen.