Haemme nyt teknistä avainasiakaspäällikköä

Haluatko tehdä kiinteistötekniikan parissa työtä, joka on vastuullista ja jolla on oikeasti merkitystä vuosikymmeniksi eteenpäin? Etsimme nyt motivoituneeseen ja innovatiiviseen työporukkaamme TPI Controlille teknistä avainasiakaspäällikköä hoitamaan nykyisiä asiakassuhteitamme ja etsimään aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Tehtävä sisältää paljon käytännön myyntityötä.

Toivomme sinulta: 

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva teknisen alan koulutus, aito kiinnostus talotekniikkaa kohtaan ja näyttöjä tuloksekkaasta asiantuntijamyynnistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tuloshakuista otetta sekä nälkää myydä ja oppia. Hallitset sosiaaliset myyntikanavat (mm. LinkedIn) ja viestit taitavasti erilaisissa tilanteissa sekä kiinteistösijoittajien että teknisten asiantuntijoidemme ja kiinteistöjen huolloista vastaavien osaajiemme kanssa.

Pystyt toimimaan oma-aloitteisesti ja olet idearikas tyyppi. Et myöskään pelkää antaa ja vastaanottaa palautetta. Työtehtävä tarjoaa mahdollisuuden matkustaa etenkin pääkaupunkiseudulla ja ajoittain myös muualla Suomessa.

Tarjoamme sinulle:

TPI Controlilla teemme työtä, jolla on merkittävä vaikutus kiinteistöissä työskentelevien ihmisten viihtyvyyteen ja ympäristöön. Teemme töitä suoraan toimeksiantajiemme kanssa, ja kasvatamme asiakkaidemme kiinteistöjen käyttöikää ja arvoa varmistamalla, että LVIA-tekniikka toimii kuten pitääkin.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän noin 50 hengen työyhteisössä, jossa jokainen tuntee toisensa ja saa olla oma itsensä. Meillä saat käyttöösi modernit prosessit ja työvälineet sekä vapauden työskennellä omannäköisesti sovituissa raameissa. Tarjoamme sinulle erittäin hyvät työsuhde-edut, kuten kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden opiskella ja kehittää itseäsi, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut ja Epassin.

Teknisen avainasiakaspäällikkömme Kimmo Mikkolan kommentti kiteyttää työpaikastamme paljon:

”Tullessani töihin TPI:lle asentajaksi huomasin, että täällä asioita voi tehdä eri tavalla ja kehittää työtä entistä paremmaksi. Meidän tärkein tehtävämme on löytää se vihonviimeinen syy, mistä talotekniikan ongelmat johtuvat. Yksikään ongelma ei ole jäänyt ratkomatta. Me myös parannamme energiatehokkuuttamerkittävästi. Tekemämme työ on merkityksellistä.”

Kimmo Mikkola-edit

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja jätä hakemuksesi!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Laura Helasjoki-Ristimäki, p. 050 555 2529 arkisin klo 8-16.  Voit jättää myös soittopyynnön muuna ajankohtana.

Voit lähettää itsestäsi lisätietoa sähköpostilla (CV + vapaamuotoinen hakemus) rekry@tpi.fi. Mainitse sähköpostiviestisi otsikossa ”Tekninen avainasiakaspäällikkö”. Ilmoitathan viestissä myös palkkatoiveesi.

Olemme kiinteistöjen sisäolosuhteiden hallinnan tunnettu, arvostettu ja dynaaminen asiantuntijaryhmä ja kontrolleri. Osaaminen, vastuunotto ja innostus onnistumiseen tekevät meistä halutun bisneskumppanin.

Hyvinvointia ja kestäviä tuloksia syntyy, kun sisäolosuhteiden hallintaa ja kiinteistötekniikkaa johdetaan kokonaisuutena, tutkitulla tiedolla. Kartoittamiemme tulosten perusteella suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, joiden avulla lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto sekä niiden kunnossapito toimivat tehokkaammin. Asiantuntijamme vievät kiinteistöjä kohti taloudellisempaa, ekologisempaa ja terveellisempää huomista.

Toimipisteemme sijaitsevat Pirkkalassa ja Vantaalla ja yrityksessämme työskentelee 40 henkilöä. Yrityksemme liikevaihto vuonna 2021 oli 4,6M€ ja käytämme 15 % liikevaihdostamme tuote- ja palvelukehitykseen.