Miksi näemme jokaisessa haasteessa mahdollisuuden innovaatioon?

Me olemme valmiita kyseenalaistamaan ja haastamaan perinteiset toimintatavat uusimmalla tiedolla ja osaamisella.

Ota yhteyttä

Asiakkaiden tarpeissa ja tulevaisuuden haasteissa piilevät innovatiivisten ratkaisujen rakennusaineet. Käytämme laajaa kokemustamme kokonaisvaltaisista LVIA-kiinteistöpalveluista kehittäessämme ratkaisuja, jotka edistävät hiilineutraalia energiankäyttöä, vähentävät energian kulutusta ja pidentävät laitteiden elinkaarta. Samalla minimoiden riskejä ja parantaen sisäolosuhteita.

Kaksi vuosikymmentä oikean tiedon asialla

TPI Control syntyi yksinkertaisesta havainnosta: ei ole oikeita ratkaisuja ellei ole oikeaa tietoa. Ilman täsmällistä ja ajantasaista tietoa jää kokonaiskuva kiinteistön ilmanvaihto-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien todellisesta tilasta auttamatta vaillinaiseksi. Se tarkoittaa ylimääräisiä kustannuksia, ikäviä yllätyksiä ja aivan turhaa työtä ja stressiä niin kiinteistön omistajalle kuin sen ylläpidosta vastaaville.

Mitä jos kaikki järjestelmien näkymätön data ja tietovirrat saataisiinkin näkyväksi?
Niin, että jokainen ratkaisu ja kaikki toiminta perustuisi oikeaan ja luotettavaan, aina ajantasaiseen dataan?

Olemme ottaneet tehtäväksemme poistaa kaikki epämääräisyys ja arvailu kiinteistön tilasta. Olosuhdeselvitystemme selkeät raportit ja tekemämme kunnostustyöt varmistavat, että kiinteistö pysyy kunnossa ja niin kiinteistön omistajat, ylläpitäjät kuin käyttäjät voivat hyvin.


Tuote- ja palveluportfoliomme kehitys

Kiinteistön optimaalisten sisäilmaolosuhteiden saavuttaminen edellyttää useiden osatekijöiden huolellista kontrollointia ja kokonaisuuden hallintaa. Alan edelläkävijänä olemme jatkuvasti kehittäneet tuote- ja palveluportfoliotamme vastaamaan nykyaikaisen, kokonaisvaltaisen kiinteistöpalvelun vaatimuksia.

1. Nesteet, 2. Kunnossapito, 3. Energiatehokkuus, 4. Sisäilma, 5. Äly ja ohjaus, 6. Kontrollointi

 

Visiomme ja arvomme

Visiomme-ja-arvomme

 

TPI Control työpaikkana

TPI Control työnantajana

Olemme oman alamme edelläkävijä, joka on ottanut tavoitteekseen nostaa kiinteistön kunnossapito uudelle tasolle. Korkean ammattitaidon lisäksi asiantuntijoitamme yhdistää oikea asenne ja yhdessä tärkeiksi koetut arvot.

Meitä on 50 asiantuntijan joukkue toimipisteillämme Pirkkalassa ja Vantaalla. Asiantuntijamme vievät kiinteistöjä kohti taloudellisempaa, ekologisempaa ja terveellisempää huomista.

TPI Control on reilu työnantaja, joka arvostaa henkilöstönsä hyvinvointia ja pitkiä työsuhteita. Kannustamme työntekijöitämme uteliaaseen ja vastuunottavaan asenteeseen tarjoamalla vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä kouluttautumismahdollisuudet tulevaisuuteen.

Henkilöstön hyvinvointia tuemme kattavalla työterveyspalvelulla ja erilaisilla liikunta- ja kulttuurieduilla.

Mikko Koppanen

Kolme lupaustamme sinulle

Teemme näkymättömän näkyväksi

Teemme näkymättömän näkyväksi

Tarjoamme selkeän kokonaiskuvan kiinteistösi LVIA-prosessien nykytilasta ja kehitystarpeista tuottaen, jalostaen ja hyödyntäen relevanttia dataa innovatiivisesti hyötykäyttöön.


Tarjoamme mielenrauhaa

Tarjoamme mielenrauhaa

Minimoimme riskisi ja autamme sinua johtamaan ja ylläpitämään kiinteistöäsi ja sen prosesseja tehokkaasti yhdessä sovittujen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Innovoimme jatkuvasti

Innovoimme jatkuvasti

Kehitämme jatkuvasti uusia entistä tehokkaampia ja ekologisempia ratkaisuja LVIA-kunnossapitoon. Kanssamme olet aina alan kehityksen eturintamassa - niin teorian kuin käytännön tekemisenkin suhteen.