TPI Control pitää huolen kiinteistöjesi taloteknisistäjärjestelmistä 30 vuoden kokemuksella ja osaamisella. Ydinosaamisalueitamme ovat nestepohjaisten lämmön- ja kylmänsiirtoverkostojen sekä IV-järjestelmienanalysointi, kunnostus ja ylläpito.

Tuemme palveluillamme sinua, asiantuntijoita, kiinteistösi managereja sekä teknistä huoltoa: yhdessä pienennämme kunnossapitokustannuksia, kohennamme tuottoa ja säilytämme kiinteistöjesi arvon.

TOPI – asiakasportaali tuo toimintamme läpinäkyväksi ja datan aina saatavillesi

TOPI on kaikkien asiakkaidemme käytössä aina ensimmäisestä vaiheesta lähtien

Data muodostuu kiinteistöjesi lähtötiedoista, taloteknisen selvityksen mittauksista sekä havainnoista, nesteiden laboratorioanalyyseistä sekä asiantuntijoidemme tuottamista raportoinneista. Myös PTS, suositukset hyötylaskelmineen sekä tarjoukset takaisinmaksuaikoineen ovat läpinäkyvästi esillä, kun niitä tarvitset.

Voit tarkastella kaikkia kiinteistöjäsi kokonaisuutena tai tarkastella yksittäisten järjestelmiesi dataa ja kunnostuksia, analysoida mittaustuloksia, havaintoja sekä valokuvia. TOPI:ssa LVIA-järjestelmien kunto on esitetty visuaalisesti helpoilla liikennevaloilla.

Data ja innovaatio - käytössäsi on talotekniikan uusin palvelu- ja teknologiaosaaminen!