Kokemus antaa mielenrauhaa.

Yhteistyö kanssamme perustuu syvään luottamukseen ja yhteisesti määriteltyihin tavoitteisiin. Me pidämme aina sen minkä lupaamme.

Lue lisää palveluistamme Ota yhteyttä

Voit luottaa siihen, että kiinteistön ylläpito on hallitumpaa, sujuvampaa, pitkäjänteisempää ja ekologisempaa koko sen elinkaaren ajan. Mikään ei korvaa kokemusta. TPI Controlilla sitä on. Miten asiakkaamme ja kumppanimme kokevat sen?

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

“Meille tärkeää on pitkäaikainen kumppanuus osaavan asiantuntijan kanssa. Ei riitä, että laitetaan paikat kerran kuntoon – käyttökustannusten kurissa pysymisen ja vuokralaisten tyytyväisyyden turvaamiseksi ne on myös pidettävä kunnossa. Tähtäämme siihen, että verkoston käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, sillä kattavat peruskorjaukset tulevat lopulta huomattavasti kalliimmaksi.”

Jukka Teerimäki, Kiinteistöpäällikkö, Sampo

“TPI Control antaa meille vuosittain raportteja. Jos jokin osa-alue järjestelmästä on niin sanotusti keltaisella, niin osaamme ottaa sen tarkkailuun. Voimme suunnitelmallisesti katsoa, että asia hoidetaan kuntoon esimerkiksi jonkun muun korjauksen yhteydessä. Nämä asiat ovat minulle omassa työssäni tärkeintä.“

Thomas Stenius, Kiinteistöpäällikkö, Citycon

“Hyvät sisäilmaolosuhteet ovat käyttäjiä varten. Kun käyttäjillä sellaiset on, niin myös työympäristö ja tuottavuus paranevat. Sitä kautta kaikilla on hyvä olla.“

Mika Marttinen, Kiinteistöpäällikkö, Tamro

“TPI:stä olemme saaneet hyvän kumppanin, jonka osaaminen näkyy palvelun tuotteistamisessa ja jatkuvassa kehittämisessä.“

Erkki Tulokas, Tekninen isännöitsijä, HUS-kiinteistöt

omistaja

Näin kiinteistön omistaja hyötyy

Kauttamme saat välineitä strategiseen kiinteistöliiketoimintaan. Asiantuntijoidemme toimivat ratkaisut tekevät kiinteistöjen ylläpidosta hallitumpaa, taloudellisempaa ja ekologisempaa.

Hyödyt omistajille
kumppani2

Näin kumppanimme hyötyy

Asiantuntevaa kumppanuutta kiinteistöpalvelujen tueksi. TPI Control on tutkittuun ja mitattuun tietoon perustuvien toimintojen edelläkävijä. Selkeä raportointimme ja varmistettu data helpottavat kumppanimme työtä.

Hyödyt kumppaneille