Kokemus antaa mielenrauhaa.

Yhteistyö kanssamme perustuu syvään luottamukseen ja yhteisesti määriteltyihin tavoitteisiin. Pidämme aina sen, minkä lupaamme.

Lue lisää palveluistamme Ota yhteyttä

Voit luottaa siihen, että kiinteistön ylläpito on hallitumpaa, sujuvampaa, pitkäjänteisempää ja ekologisempaa koko sen elinkaaren ajan. Mikään ei korvaa kokemusta. TPI Controlilla sitä on. Miten asiakkaamme ja kumppanimme kokevat sen?

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

“TPI:stä olemme saaneet hyvän kumppanin, jonka osaaminen näkyy palvelun tuotteistamisessa ja jatkuvassa kehittämisessä.”

Erkki Tulokas, Tekninen isännöitsijä, HUS-kiinteistöt

“Hyvät sisäilmaolosuhteet ovat käyttäjiä varten. Kun käyttäjillä sellaiset on, niin myös työympäristö ja tuottavuus paranevat. Sitä kautta kaikilla on hyvä olla.”

Mika Marttinen, Kiinteistöpäällikkö, Tamro

“TPI Control antaa meille vuosittain raportteja. Jos jokin osa-alue järjestelmästä on niin sanotusti keltaisella, niin osaamme ottaa sen tarkkailuun. Voimme suunnitelmallisesti katsoa, että asia hoidetaan kuntoon esimerkiksi jonkun muun korjauksen yhteydessä. Nämä asiat ovat minulle omassa työssäni tärkeintä.”

Thomas Stenius, Kiinteistöpäällikkö, Citycon

“Meille on tärkeää pitkäaikainen kumppanuus osaavan asiantuntijan kanssa. Ei riitä, että laitetaan paikat kerran kuntoon – käyttökustannusten kurissa pysymisen ja vuokralaisten tyytyväisyyden turvaamiseksi ne on myös pidettävä kunnossa. Tähtäämme siihen, että verkoston käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, sillä kattavat peruskorjaukset tulevat lopulta huomattavasti kalliimmaksi.”

Jukka Teerimäki, Kiinteistöpäällikkö, Sampo

“TPI Controlin LVIA-asiantuntijat ovat auttaneet meitä parantamaan tehtaamme energiatehokkuutta kontrolloimalla nestekiertoisia järjestelmiä, mitoittamalla uusia toimilaitteita, laskemalla hyötysuhteita ja raportoimalla jatkosuosituksia automaation puolelle.”

Jari Laine, vanhempi kunnossapitosuunnittelija, Valmet Automotive