Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia

Yhteistyö kanssamme perustuu syvään luottamukseen ja Suomen kattavimpaan, yli 30 vuoden syväosaamiseen lämmityksen, jäähdytyksen sekä IV-koneiden kunnossapidosta. Pidämme aina sen, mitä lupaamme, vastuullisesti ja läpinäkyvästi.

Olemme kunnostaneet tämän matkan aikana yli 3000 kiinteistöä ja yli 16000LVIA-järjestelmää. Olemme tuoneet kiinteistöjen omistajille vuosittain yli 1,5milj. MWh energiansäästöt, mikä vastaa noin 265 milj. CO2 kg:n päästövähennystä vuodessa.

Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja sitäkin tukemaan haluamme mitata asiakastyytyväisyyttä osana toimintaamme.

TPI Controlin asiakastyytyväisyys mitattu huhtikuussa 2024

TPI Control Oy toteutti viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselyn huhtikuussa 2024. Kyselyn tuloksena saimme tuloksen NPS 75. Tulos kertoo, että asiakkaamme luottavat TPI Controliin jaettä olemme saavuttaneet heidän kiinteistöissään merkittäviä energian-,elinkaari- ja hiilijalanjälkisäästöjä. Saimme erityismainintoja muun muassa asiakaslähtöisestä palvelusta, teknisestä ammattitaidosta sekä luotettavista, laadukkaista ja aina todelliseen mitattuun tietoon perustuvista talotekniikan selvityksistä ja kunnostuksista.

Olemme tuloksesta erittäin ylpeitä ja haluamme edelleen kehittää toimintaamme joka päivä. On kunnia saada toimia asiakkaidemme talotekniikan luotettavana toimijana. Pyrimme toimimaan joka päivä vastuullisesti ympäristöä ja asiakasta kunnioittaen.

Kiitos kuuluu asiakkaillemme, on ilo palvella teitä joka päivä. Tehdään yhdessä kiinteistöistä entistä parempia.

Lue lisää viimeisimmistä asiakasreferensseistämme:

https://www.tpi.fi/referenssit

 

TPI Controlin palveluihin kiinteistöihin ja teollisuuteen voit tutustua täältä:

https://www.tpi.fi/palvelut-kiinteistojohtajille

https://www.tpi.fi/palvelut-asiantuntijoille-ja-managereille

https://www.tpi.fi/palvelut-teollisuudelle

Ota rohkeasti yhteyttä!
Myynti- ja markkinointijohtaja
050 4949000