TPI Control ja Castellum yhdessä kohti vastuullisuutta

TPI Control on vuosien saatossa toteuttanut useita selvitys- ja kunnostushankkeita Castellumin kiinteistökantaan.

Vastuullinen toimintamalli keskiössä

Castellumin toiminnan keskiössä on kiinteistöjen laadukas ylläpito ja vastuullisuusteema näkyy vahvasti kaikessa tekemisessä. TPI Controlin toteuttamalla, todelliseen mitattuun dataan perustuvalla ylläpidolla voidaan varmistaa, että kohteiden olemassa olevat LVIA järjestelmät pysyvät kunnossa ja järjestelmille saavutetaan pidempi elinkaari. Samalla säästetään kustannuksia energiasäästöjen kautta ja kuormitetaan ympäristöä vähemmän.

”TPI Controlin toimintamalli on selkeä, ja sitä kautta olemme saaneet luotettavaa, mitattuun dataan perustuvaa tietoa meidän kohteistamme. Heidän ammattitaitonsa ja tekemisen laatu ovat korkealla tasolla ja hankkeet ovat hyvin perusteltuja saavutettavien energiansäästöjenkin kautta. On tärkeää, että saamme tarvittavat hankkeet toteutettua luotettavan kumppanin kautta”, kertoo Castellumin Tekninen johtaja Lauri Maila.

”On hienoa nähdä, että TPI Control toiminnassa vastuullisuus näkyy selkeästi, ja että he pystyvät laskemaan ja esittämään kiinteistön taloteknisiin järjestelmiin tehtävillä toimenpiteillä saavutettavat energiansäästöt sekä hiilijalanjäljen. Nyt energiakriisissä on erityisen tärkeää, että hankkeet viedään maaliin oikea-aikaisesti ja ympäristön arvoa kunnioittaen.”, lisää Castellumin vastuullisuuspäällikkö Elmeri Kauko.

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200