Käsittelettekö talotekniikan kemikaalit jätelain vaatimusten mukaisesti? Pystytkö todistamaan tämän tarvittaessa?

Tiedätkö, mihin kiinteistöissäsi käytetty glykoli päätyy jäähdytys- tai lämmitysjärjestelmistäsi? Pystytkö todistamaan, että se käsitellään jätelain vaatimusten mukaisesti? Miltä kuulostaa, jos voisimme suojella ympäristöä jäteglykolia kierrättämällä?

Meillä on sinulle hyviä uutisia – TPI Control Oy pystyy luomaan aiemmin hävitettäväksi menneestä jätteestä kokonaan innovatiivisen uusiotuotteen, jolla saat kustannus- ja hiilijalanjälkisäästöjä samalla kun sinä ja huoltoyhtiösi edistätte vihreää siirtymää ja täytätte EU:n jätedirektiivien ehdot.

Mikä tekee TPI Control Oy:n menetelmästä ainutlaatuisen?

TPI Control Oy:n patentoidussa prosessissamme jäteglykolia ei ainoastaan puhdisteta, vaan se regeneroidaan - palauttaen sen alkuperäiseen laatuun. Tämä tarkoittaa, että saavutamme todella korkean glykolin puhtaus- ja laatutason samalla kun vähennämme ympäristön kuormitusta. Menetelmämme kuluttaa perinteisiin kemikaalien puhdistuksessa käytettäviin haihdutus- ja tislausmenetelmiin verrattuna merkittävästi vähemmän energiaa. Lopputuloksena kierrätetyn glykolin hiilijalanjälki pienenee merkittävästi, jopa täysin.

Vastuullisuus, vihreä siirtymä & EU jätelaki

EU:n jätelainsäädäntö asettaa tiukat vaatimukset jäteglykolin käsittelylle ja kierrätykselle. Kiinteistön omistajien ja huoltoyhtiöiden tulee varmistaa, että käytetty glykoli käsitellään ja hävitetään vastuullisesti, minkä TPI Control Oy:n patentoitu menetelmä takaa automaattisesti ja vaivattomasti. Valitsemalla regeneroidun glykolin, et ainoastaan astu osaksi vihreää vallankumousta, vaan täytät myös tiukimpia ympäristösäädöksiä ilman ylimääräisiä toimenpiteitä. Me hoidamme kaiken puolestasi ja saat myös dokumentin säästetyistä CO2 päästöistä.

Konkreettiset edut sinulle

Regeneroitu glykoli ei ole vain ekologinen, vaan myös kustannustehokas valinta. Säästöt näkyvät sekä budjetissa että ympäristössä. Laadukkaat lämmönsiirtonesteet pidentävät järjestelmiesi käyttöikää ja tehostavat niiden toimintaa. Asiantuntijamme takaavat, että saat joka kerta huippulaatuista tuotetta.

Tee vastuullinen valinta jo tänään!

Vastuullisuuden aallonharjalla oleminen ei ole pelkästään viherpesua markkinoinnin mielessä vaan se vaatii oikeita ympäristötekoja. Nyt on aika ottaa askel kohti vastuullisempaa ja kustannustehokkaampaa kiinteistönhoitoa. Vaihda regeneroituun glykoliin ja tee eroa niin ympäristölle, omalle budjetillesi kuin EU:n lainsäädännön noudattamiselle.

Ota yhteyttä meihin niin kerromme, kuinka voimme tehdä kiinteistöstäsi vihreämmän ja EU-direktiivien mukaisen. Vastuullisuus vaatii todellisia tekoja.

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200