TPI Control Oy mukana laittamassa IIHF jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen majoitustilat kuntoon

Vuoden 2023 miesten jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut ovat käynnissä ja kiekkoa pelataan jälleen myös Tampereella. Majoitustilojen viihtyvyys on tärkeä osa kisakokemusta ja siinä onnistumista - niin joukkueille kuin kisaturisteillekin. Sopivan viileässä ja hyvin ilmastoidussa tilassa keho ja mieli lepäävät ja olet terävänä, kun astut jäälle tai kisakatsomoon.

TPI Control Oy on ollut mukana varmistamassa kisakuntoa analysoimalla ja kunnostamalla joukkueiden ja kisaturistien käyttämien hotellien talotekniikkaa hotellikiinteistöihin keskittyvälle Pandox sijoitusyhtiölle. Oikein valituilla ja laadukkaasti ja vastuullisesti toteutetuilla toimenpiteillä talotekniikka varmistaa maailmanmestareille sekä halliyleisölle parhaat mahdolliset olosuhteet heidän käyttämissään hotelleissa kilpailujen aikana ja niiden jälkeen.

Sisäolosuhteiden varmistaminen hotellikohteissa

Pandox on ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka on laajentanut toimintojaan Suomeen vuosien saatossa. Yli 10 vuotta sitten Pandox osti suomalaisia hotelleja omistavan norjalaisen Norgani-yhtiön. Pandox omistaa maailmanlaajuisesti noin 150 hotellikohdetta.

TPI Control on jo vuosien ajan tehnyt taloteknisiä toimenpiteitä Pandoxin omistamissa hotellikiinteistöissä. Hotellien talotekniikka on usein monipuolista ja vaatii todella laajaa osaamista niin lämmönsiirron kuin ilmanvaihdon osalta. Todelliseen mitattuun dataan perustuvilla oikea-aikaisilla toimenpiteillä voidaan varmistaa hotellien talotekniikan oikea toimivuus ja siten taata hotellivieraille ja muille tilojen käyttäjille optimaaliset sisäolosuhteet. Samalla voidaan välttää kalliit energiaremontit tai kokonaisuudistukset, kun nykyiselle talotekniikalle voidaan antaa merkittävästi pidempi elinkaari.

TPI Control Oy on toteuttanut talotekniikan selvitysprojekteja ja kunnostushankkeita mm. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Tampereen hotelleissa. Toimenpiteillä on saavutettu optimit ja energiatehokkaat sisäolosuhteet ja samalla tuetaan Pandoxin strategiaa olla vastuullinen hotellikohteiden omistaja. Jokaisesta hankkeesta on myös laskettu saavutetut energian-, elinkaari- ja hiilijalanjälkisäästöt.

”TPI Control Oy:n pitkä kokemus ja luja ammattitaito talotekniikan parissa ovat luoneet kestävän luottamussuhteen Pandoxin kohteiden pitkän elinkaaren kumppanina. Työn jälki on aina laadukasta ja erittäin ammattitaitoista ”, toteaa Pandoxin kiinteistöpäällikö Per Friman.

”Meillä on ollut kunnia työskennellä Pandoxin kanssa kaikki nämä vuodet ja otamme mielellämme vastuuta heidän kohteiden elinkaaren pidentämisestä. Kisojen tuloksetkin jo erityisesti osoittivat, että työmme on erittäin merkityksellistä”, kertoo TPI Control Oy:lla Pandox asiakkuudesta vastaava Mikko Koppanen.

Hyvillä sisäolosuhteilla on merkitystä. Leijonat nauttivat niistä Scandic Rosendahlissa Tampereella viime vuonna ja toivat maailmanmestaruuden. Kannustetaan tänäkin vuonna Leijonat menestykseen!

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200