Talotekniikka energiakriisin jälkeen - Ympäristöystävällistä vastapainoa kalliiden energiaremonttien tai kokonaisuudistusten pelikentällä?

Talvikauden 2023-24 energian hintaennusteet näyttävät maltillisemmilta verrattuna menneeseen kauteen. Vaikka hinnoittelussa on mukana riskiä ja maailmantilanne on poikkeuksellinen - on todennäköistä, että olemme välttymässä kaikkein pahimmilta skenaarioilta, ainakin energiahintojen kannalta.

Toteutitko kohteeseen energiakriisissä kalliin energiaremontin tai kokonaisuudistuksen, jonka takaisinmaksulaskenta näytti ostotilanteessa liiankin houkuttelevalta? Nyt energianhinnan palautuessa, näiden hankkeiden takaisinmaksuaika pitenee jopa lukuisilla vuosilla, joten nyt olisi erityisen tärkeää tarkistaa ja ylläpitää järjestelmien energiatehokkuutta oikeilla toimenpiteillä.

Harkitsetko energiaremonttia?

Päätökset ovat aina haastavia ja perustuvat joskus myös arvailuihin. Meillä on tarjota tähän toisenlainen kustannustehokas ratkaisu, joka perustuu aina faktaan ilman turhia arvailuja ja varmistaa järkevän takaisinmaksuajan, joka esitetään jokaiselle hankkeelle erikseen.

Olemassa olevien taloteknisten järjestelmien elinkaaren pidennys on todellinen ympäristöteko, jonka jokaisen vastuullisen kiinteistönomistajan tulee ottaa vertailuun kalliisiin kokonaisuudistuksiin liittyen

Näitä vaihtoehtoja vertailemalla sinun on helppo tehdä vastuullinen päätös.

Talotekniikan elinkaaren pidennys - vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen

Ohessa kolme talotekniikan oleellisinta aluetta sekä niihin liittyvä perustarkastelu, joka tulisi suorittaa jokaisessa kiinteistössä.  

1. Kiinteistöautomaation hyötykäyttö

2. Lämmitys-, lämmön talteenotto- ja jäähdytysjärjestelmät

3. Ilmanvaihto ja sisäilma

Miksi TPI Control?

TPI Control on LVIA talotekniikan edelläkävijä, joka on tunnettu syvällisestä teknisestä osaamisestaan sekä kyvystä kunnostaa vaikeatkin talotekniset järjestelmät. Me mittaamme, analysoimme ja kunnostamme talotekniset järjestelmät itse kustannustehokkaasti, ilman turhia välikäsiä

Johtopäätös

Energiakriisi on opettanut meille, kuinka kriittistä on investoida kiinteistöjen talotekniikan kunnostukseen ja optimointiin ja erityisesti, miten tärkeää on pidentää nykyisten taloteknisten järjestelmien elinkaarta ilman suuria investointeja kalliisiin energia- tai kokonaisuudistushankkeisiin.  

Valitse TPI Control Oy, kun haluat ymmärtää paremmin kiinteistöinvestointisi tekniset näkökohdat. Meidän asiantuntemuksemme ja kokemuksemme talotekniikassa auttavat sinua tekemään oikeaan, mitattuun tietoon perustuvat päätökset ja toimenpiteet, ilman turhia arvailuja. Päätä faktapohjaisesti ja ole vastuullinen kiinteistön omistaja - valitse meidät kumppaniksesi.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200