TPI Control mukana NREP:n kiinteistöjen pitkän elinkaaren varmistamisessa

TPI Control toimii LVIA-asiantuntijan roolissa ja toimittaa vahvaa osaamistaan moniin NREP:n kohteisiin. Toimenpiteillä omistaja saa lukuisia hyötyä, kun talotekniset järjestelmät pysyvät kunnossa.

TPI Controlin TOPI varmistamassa mitatun tiedon

Erityisesti TPI Controlin tekninen tietokanta, TOPI on ollut merkittävä etu NREP:lle, sillä kohteiden vaihtaessa omistajaa, tietokannasta löytyvät kattavat tiedot kohteiden LVIA-järjestelmistä jo entisen omistajan ajalta, helpottavat kohteiden haltuunottoa.

TPI Controlin tarjoama elinkaaripalvelu takaa pitkäaikaisen jatkuvuuden ja sitä kautta NREP voi varmistaa, että kohteet pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa jatkossakin. Näin taataan myös tilojen käyttäjille optimaaliset ja terveelliset sisäolosuhteet, energiansäästöistä tinkimättä.

Lisätietoa TPI Control Oy:sta

TPI Controlissa on jo kahden vuosikymmenen ajan työskennelty ennakoivan ja luotettavaan tietoon perustuvan talotekniikan kunnossapidon puolesta. Laaja osaaminen ja kokemus on karttunut arviolta yli 3000 kiinteistön yli 14000 neste- ja IV-järjestelmän kunnostustöistä.

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200