TPI Control Oy ja Salo IoT - Älykkäässä tulevaisuudessa energiatehokas elinkaari ja parhaat sisäolosuhteet ovat avaintekijä

Salo IoT kampuksella työskentelee tiivis ja aktiivinen yhteisö, jossa yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten välillä tehdään päivittäistä yhteistyötä. Tulevaisuuden teknologioita rakentavien yritysten rinnalla kampuksella työskentelee yrityspalveluiden parhaimmisto.

100% mitattu data, vastuullisuus ja vuosien kokemus kaiken perustana

Monialainen osaajien yhteisö tukee yrityksesi kasvua ja tekee arjesta sujuvaa. Kampuksella luodaan teknologisesti älykkäämpää tulevaisuutta.

Näitä asioita tukemaan on tärkeää, että kohteessa on parhaat mahdolliset sisäolosuhteet, jotta luovuus tuottaa tulosta – älykkäästi ja vastuullisesti. TPI Control Oy on usean vuoden aikana tuottanut kampukselle talotekniikan optimointia ja varmistanut, että talotekniikka pysyy kunnossa ja tuottaa tilojen käyttäjille parhaat mahdolliset sisäolosuhteet. Samalla oikea-aikaisilla toimenpiteillä on pyritty varmistaa kohteen mahdollisimman hyvä energiatehokkuus.

”TPI Controlin toteuttamat, todelliseen mitattuun dataan perustuvat selvitykset ovat tuoneet kiinteistön talotekniikan tilanteen meille tarkasti tietoon. Näiden perusteella on ollut suoraviivaista toteuttaa oikea-aikaisesti tarvittavat kunnostukset, jotka TPI Control on hoitanut korkealla laadulla. Tämä kokonaispalvelu on tuonut meille merkittävää hyötyä – talotekniikan energiatehokasta elinkaarta”, kertoo Salo IoT kampuksen kiinteistöpäällikkö Pasi Vuotila.

Kampus on näiden vuosien saatossa tullut tutuksi niin TPI Controlin asiakaspalvelupäällikölle kuin tekniselle asentajallekin.

”Kohteessa on ollut hieno tehdä merkityksellistä työtä kaikki nämä vuodet ja nähdä, kuinka tehdyillä toimenpiteillä on ollut vaikutus talotekniikkaan ja kokonaisuuteen. Täällä on aina mukava käydä vierailulla”, toteavat TPI Controlin asiakaspalvelupäällikkö Esa Ahonen ja tekninen asentaja Jan Ingberg.

Vastuullisuus näkyy TPI Control Oy:n toiminnassa joka päivä läpi organisaation. Mitattuun dataan perustuen asiakas saa saavutettavat säästöt energiassa, talotekniikan elinkaaressa sekä hiilijalanjäljessä selkeästi näkyville. Toimenpiteet tukevat suoraan myös asetettuja ESG tavoitteita.

Lisätietoa TPI Control Oy:sta

TPI Controlissa on yli kahden vuosikymmenen ajan työskennelty ennakoivan ja luotettavaan tietoon perustuvan talotekniikan kunnossapidon puolesta. Laaja osaaminen ja kokemus on karttunut yli 3000 kiinteistön yli 13000 neste- ja IV-järjestelmän kunnostus- ja ylläpitotöistä. TPI Control Oy:n LVIA alueen syvä asiantuntemus, kehittyneet kunnostuspalvelut sekä patentoitu menetelmä jäteglykolin kierrättämiseen mahdollistavat, että kiinteistöjen talotekniikka pystyy tuottamaan halutut sisäolosuhteet energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200