TPI Control Oy takaamassa HKScan Forssan tuotantolaitoksen lämmön- ja kylmänsiirron toimivuutta

TPI Control Oy:n on ollut takaamassa HKScanin Forssan toimipisteen lämmön- ja kylmänsiirron onnistumista yli 20 vuoden ajan. TPI Control Oy on vastannut lämmön- ja kylmänsiirtojärjestelmien huolellisesta käyttöönotosta, ylläpidosta sekä lämmönsiirtonesteiden uudistamisesta ja kierrättämisestä. Palvelun avulla HKScan Forssan talotekniikan ja tuotannon järjestelmät tuottavat tarvittavat tuotanto-olosuhteet keskeytyksettä, energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

HKScanin Forssan yksikössä tehdään sikojen teurastusta, leikkuuta ja lihan pakkaamista. Lisäksi Forssan toimipisteessä työskentelee hankinnan ja tuottajapalveluiden henkilöstöä. Toimipisteen talotekniikalla on monipuoliset toimintavaatimukset, jotta se tuottaa oikeat tuotannolliset ja toimistoympäristön olosuhteet.

Molemminpuolinen luottamus on muodostunut vuosikymmenien aikaisen yhteistyön aikana

”TPI Control Oy:n kokemus sekä vastuullinen ja laadukas toimintamalli ovat tehneet LVIA-järjestelmien uudistamisesta ja ylläpidosta ammattimaista ja tehokasta. Yhteistyö on toiminut mallikkaasti vuosikausien ajan”, toteaa HKScanin Forssan yksikön käyttöteknikko Ari Nissilä.

”Yhteistyö HKScanin Forssan yksikön kanssa on sujunut hedelmällisesti vuosikausien ajan. Olemme ylpeitä ja kiitollisia pitkään jatkuneesta yhteistyöstä”, kertoo TPI Control Oy:n avainasiakaspäällikkö Esa Ahonen.

Lisätietoa TPI Control Oy:sta

TPI Controlissa on yli kahden vuosikymmenen ajan työskennelty ennakoivan ja luotettavaan tietoon perustuvan talotekniikan kunnossapidon puolesta. Laaja osaaminen ja kokemus on karttunut yli 3000 kiinteistön yli 13000 neste- ja IV-järjestelmän kunnostus- ja ylläpitotöistä. TPI Control Oy:n LVIA alueen syvä asiantuntemus, kehittyneet kunnostuspalvelut sekä patentoitu menetelmä jäteglykolin kierrättämiseen mahdollistavat, että kiinteistöjen talotekniikka pystyy tuottamaan halutut sisäolosuhteet energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Lisätietoja HKScan Oyj:sta

HKScan on pohjoiseurooppalainen ruokatalo, jonka vastuullisesti tuotetut ja maistuvat tuotteet ovat osa kuluttajien erilaisia ruokahetkiä arjessa ja juhlassa. Yhtiön strateginen tavoite on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi ja se työllistää noin 7000 ammattilaista. HKScanin tavoitteena on hiilineutraali ruokaketju maatiloilta kuluttajille vuoden 2040 loppuun mennessä. Yhtiön kotimarkkinoita ovat Suomi, Ruotsi, Baltia ja Tanska. HKScan tunnetaan brändeistään, joita ovat HK®, Kariniemen®, Via® Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® ja Rose®. Strategisten kumppanuuksien kautta yhtiön tuttuja tuotemerkkejä ovat myös Kivikylän®, Tamminen® ja Boltsi®. Pörssilistatun HKScanin liikevaihto vuonna 2021 oli yli 1,8 miljardia euroa.

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200