TPI Control varmistaa Technopoliksen kiinteistöille pitkän elinkaaren ja terveen sisäilman

TPI Control on ollut vahvasti mukana Technopoliksen kiinteistöissä varmistamassa, että kiinteistöt pysyvät kunnossa. Olosuhdeselvitys., kunnostus- ja ylläpitopalvelulla tuodaan lukuisia hyötyä niin kiinteistöjen omistajille ja vuokralaisille. TPI Controlin tekniset asiantuntijat ja tuotanto toimivat saumattomasti ja laadusta tinkimättä asiakastarpeiden mukaisesti ja varmistavat aina, että asiakas saa palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn.

–On tärkeää, että voimme luottaa ammattitaitoon, jolla voimme saavuttaa parhaan lopputuloksen. TPI Control tarjoaa meille todelliseen dataan ja laajoihin havaintoihin perustuvan reaaliaikaisen tiedon kohteidemme tilasta. Saamme heiltä lisäksi yksityiskohtaiset suunnitelmat tarvittavista toimenpiteistä tarkkoine aikataulu- ja kustannustietoineen. Näin pystymme reagoimaan ajoissa toimenpiteisiin ilman yllätyksiä, sanoo Technopoliksen Facility Manager Jussi Wacklin.

TPI Controlin kokemus tuo varmuutta

TPI Controlissa on jo kahden vuosikymmenen ajan työskennelty ennakoivan ja luotettavaan tietoon perustuvan talotekniikan kunnossapidon puolesta. Laaja osaaminen ja kokemus on karttunut arviolta yli 3000 kiinteistön yli 13000 neste- ja IV-järjestelmän kunnostustöistä.

–Pyrimme aina saamaan kiinteistön kokonaisuuden haltuun ilman osaoptimointeja. On tärkeä muistaa, että lämmönsiirron nestepuoli ja ilmapuoli kulkevat käsi kädessä. Tällä varmistamme, että kiinteistö myös pysyy kunnossa ja tilan käyttäjät voivat hyvin, kertoo TPI Controlin myynti- ja markkinointijohtaja Paul Eronen.

–On upeaa saada tehdä tätä merkityksellistä työtä Technopoliksen kohteissa ja tuoda aitoa lisäarvoa sekä asiakkaalle että käyttäjille, Eronen lisää.

Yhteistyö jatkuu

Technopoliksella on pääkaupunkiseudulla kolme kampusta, joista yksi on Helsingissä Ruoholahdessa, toinen Espoossa Otaniemessä ja kolmas Vantaalla Aviapoliksessa. Technopolis vuokraa kiinteistöissään olevia toimitiloja, joten rakennusten on oltava kunnossa.

”TPI Control on osoittanut olevansa luotettava kumppani ja heidän ammattitaitoonsa on helppo luottaa, kun näkee hyvän lopputuloksen. Haluamme TPI Controlin olevan vahvasti mukana myös jatkossa selvittämässä, kunnostamassa ja ylläpitämässä kohteitamme”, Jussi Wacklin lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä!
020 7598200